Kahve falında at kaybetmek

Kahve falında at kaybetmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, isteklerine kulak vereceğine, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine delalet eder.

Kahve falında at kaybetmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda fazla ihtiyatlı davranıyor olabilirsiniz.

Kahve falında at kaybetmek bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına inanılır.

Kahve falında beyaz at kaybetmek eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına delalettir.

Kahve falında atı kaybetmek sorunlarının geçmişte kalacağına, iyi halini yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında atını kaybetmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında beyaz terlik kaybetmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında parmağını kaybetmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında eşeğini kaybetmek özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına delalet eder.

Kahve falında ailesini kaybetmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top