Kahve falında namazı kaçırdığını görmek

Kahve falında namazı kaçırdığını görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına, falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında namazı kaçırdığını gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla talebi olan kişilerden uzak durun.

Kahve falında cuma namazını kaçırdığını görmek yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine rivayet eder.

Kahve falında namazını kaçırdığını görmek aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına inanılır.

Kahve falında bayram namazı kaçırmak arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına delalet eder.

Kahve falında sabah namazını kaçırmak umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında sabah namazı kaçırmak çevresinin güzel insanlarla dolacağına, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına yorulur.

Kahve falında akşam namazını kaçırmak mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında namazı kaçırdığını görmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, daha pozitif biri olacağına yorulur.

Kahve falında namaz vaktini kaçırmak sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, sağlığını da kaybedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top