Kahve falında namazını kaçırdığını görmek

Kahve falında namazını kaçırdığını görmek kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, içinin rahatlayacağına, her zaman kötülük için çalışacağına, başarı elde edeceğine, neşesini kaybedeceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında namazını kaçırdığını gördüyseniz:

  • Saçma sapan konulara inanan veya mantıklı bulduğu anlamsız fikirleri konusunda sizi ikna etmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında öğle namazını kaçırmak işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına inanılır.

Kahve falında namaz kaçırdığını görmek dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında cuma namazını kaçırmak tersliklerin yoluna gireceğine, fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında namaz vaktini kaçırmak bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, aile hayatlarını bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında namazını kaçırmak ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine yorulur.

Kahve falında ikindi namazını kaçırmak eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bayram namazını kaçırmak makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında akşam namazını kaçırmak halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top