Kahve falında namaz kaçırmak

Kahve falında namaz kaçırmak hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına rivayet eder.

Kahve falında namaz kaçırmak gördüyseniz:

  • Sizden faydalanmaya veya sizi kötü göstermeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında namazını kaçırmak maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında namazı kaçırdığını görmek bol kazanç getireceğine, fırsatların elden kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında bayram namazını kaçırmak işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bayram namazı kaçırmak sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, işlerinin de bir düzene oturacağına delalettir.

Kahve falında öğle namazını kaçırmak çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, hayırlı haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında sabah namazını kaçırdığını görmek işlerinin yarıda kalacağına, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında namaz kaçırdığını görmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında namazını kaçırdığını görmek dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top