Kahve falında mor yeşil görmek

Kahve falında mor yeşil görmek güzel günlerine gölge düşeceğine, fırsatların heba edileceğine, karlı işler alacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mor yeşil gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren konularda uzun zamandır yapmayı beklediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz ya da meydana gelen yenilikler hoşunuza gidebilir.

Kahve falında mor yeşil görmek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine yorulur.

Kahve falında yeşil ve mor renk görmek alınganlıkların hasıl olacağına, ferah bir haneye sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında mor ve yeşil elbise giymek gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine yorulur.

Kahve falında mor ve yeşil görmek güzel günlerin geleceğine, zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına delalet eder.

Kahve falında mor ve yeşil renk görmek inanca ve cesarete sahip olacağına, yıkılacağına, üzüleceğine işarettir.

Kahve falında mor rengi görmek kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, zorluğa ve darlığa düşeceğine inanılır.

Kahve falında gözlerini morarmış görmek akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, sevinçli haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücudunda morluklar görmek sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, kötü yönde hareket edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top