Kahve falında mor ve yeşil görmek

Kahve falında mor ve yeşil görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, sorunların tamamen biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mor ve yeşil gördüyseniz:

  • Çocuklarınız veya bazı yaratıcı projeler için beklenmedik harcamalar yapabilirsiniz.

Kahve falında mor yeşil görmek maddi imkânlarının azalacağına, ölümcül hastalıklara işaret rivayet eder.

Kahve falında mor ve yeşil elbise giymek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor ve yeşil renk görmek tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında mor ve yeşil görmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil ve mor renk görmek şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor kumaş görmek işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mor renkli gelinlik görmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mor bitki görmek çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top