Kahve falında mor parfüm görmek

Kahve falında mor parfüm görmek güzellik ve hayır geleceğine, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine, tatsız durumlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor parfüm gördüyseniz:

  • Sizden daha önemli pozisyondaki veya sizden büyük kişiler size yardım etmek isteyebilirler.

Kahve falında mor parfüm görmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parfüm almaya gitmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında parfüm bulmak ortalığın karışacağına, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına işarettir.

Kahve falında parfüm almak hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında parfüm kokusu almak ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında dolu parfüm şişesi görmek iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hediye parfüm görmek kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına yorulur.

Kahve falında parfüm çaldırmak edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top