Kahve falında mezarlıkta ağlayan birini görmek

Kahve falında mezarlıkta ağlayan birini görmek sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, fal sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta ağlayan birini gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı aktif tutmanız zaman içinde kazançlara neden olabilir.

Kahve falında mezar başında ağlayan birini görmek çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta ağlayan insanlar görmek onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlıkta ağlayan birini görmek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine işaret eder.

Kahve falında mezarlıkta ağlayan bebek görmek çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağzı açık mezar görmek rızkının çeşitleneceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş babanın ağlamasını görmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine delalet eder.

Kahve falında yılanın ağzını görmek kısmetlerinin açılacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına tabir olunur.

Kahve falında ağzından sakız çıkarmak dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top