Kahve falında yılanın ağzını görmek

Kahve falında yılanın ağzını görmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, hayırlı işe, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın ağzını gördüyseniz:

  • Belli konuların bıktırana kadar üzerine gitmek gözünüze oluruna bırakmaktan daha iyi görünebilir.

Kahve falında birinin ağzına yılan girdiğini görmek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında ağzına yılan girdiğini görmek kalabalıktan uzak olacağına, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ağzıyla yılan öldürmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılanın ağzını kapamak hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına delalettir.

Kahve falında yılanın ağzından su içmek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin ağzında yılan görmek yüzlerin asılacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına işarettir.

Kahve falında yılanın ağzını tutmak mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, rahata ve huzura kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ağzın içinde yılan görmek bununla birlikte işlerin boş verileceğine, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top