Kahve falında mezara dua etmek

Kahve falında mezara dua etmek yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına delalet eder.

Kahve falında mezara dua etmek gördüyseniz:

  • Sağlık başlıklı konulara zaman ayırmanız gerekebilir.

Kahve falında mezarlıktan geçerken dua etmek işlerini sabırla yoluna koyacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarda dua okumak ortamın bir hayli gerileceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına inanılır.

Kahve falında mezara gidip dua etmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarda dua ettiğini görmek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezara dua etmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine inanılır.

Kahve falında mezarlıkta dua okumak zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, bolluk içinde yaşamaya yorulmaktadır.

Kahve falında kendi mezarında dua okumak aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına işaret eder.

Kahve falında kendi mezarına dua okumak uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top