Kahve falında mezara gidip dua etmek

Kahve falında mezara gidip dua etmek ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, bilgi sahibi olacağına, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mezara gidip dua etmek gördüyseniz:

  • Karşı karşıya kalacağınız sorunlar veya sorun yaratan kişilerle başa çıkabilmek için sözlerinizi tutmanız gerekiyor.

Kahve falında mezarlığa gidip dua etmek kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına delalettir.

Kahve falında mezara gidip dua etmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlığa gitmek dua okumak yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezar üzerinde dua okumak yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında mezarlıkta dua okuduğunu görmek iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında mezar başında dua etmek işlerinin çok iyi olacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarın üstünde dua etmek hastalığın biteceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına yorulur.

Kahve falında mezarlık görüp dua etmek kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top