Kahve falında mezar yapmak

Kahve falında mezar yapmak tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, ruhsal olarak etkileneceğine işarettir.

Kahve falında mezar yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konular yeni sonuçlar vaat ediyor olabilir.

Kahve falında mezar taşı yapmak işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına inanılır.

Kahve falında mezarlıkta ev yapmak işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, böylelikle yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında mezara idrar yapmak düşünceli ve dalgın olacağına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında mezarlığa çiş yapmak kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine yorulur.

Kahve falında mezar yapmak yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi mezarını yapmak bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezara tuvaletini yapmak verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, işlerinin hızlanacağına delalettir.

Kahve falında mezarlıkta piknik yapmak sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top