Kahve falında kendi mezarını yapmak

Kahve falında kendi mezarını yapmak müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan fal sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine delalettir.

Kahve falında kendi mezarını yapmak gördüyseniz:

  • Duygusal konuları görmezden gelerek ortadan kaybolmalarını sağlayamazsınız.

Kahve falında mezarda düğün yapmak maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlığa ev yapmak korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine tabir olunur.

Kahve falında mezara ev yapmak sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezara tuvaletini yapmak kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlığa tuvaletini yapmak sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, fal sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlıkta temizlik yapmak iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezar ziyareti yapmak yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, her zaman hayırlı işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlığa çiş yapmak önünde güzel ve başarılı günler olacağına, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top