Kahve falında mezar başında oynamak

Kahve falında mezar başında oynamak tatsız durumların yaşanacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında mezar başında oynamak gördüyseniz:

  • Bir münakaşaya karışmanız ya da aşırı gayret sarf etmeniz gereken bir işe girişmeniz olasıdır.

Kahve falında mezar başında oynamak herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında tek başına top oynamak para biriktirebileceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine inanılır.

Kahve falında düğünde tek başına oynamak büyük üzüntüler olacağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tek başına oynamak eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına işarettir.

Kahve falında mezar üstünde oynamak sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, bereketli ve hayırlı olacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlıkta oynamak yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, başarılarının hiçe sayılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarda oynamak kendine döneceğine, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına inanılır.

Kahve falında mezarlıkta oyun oynamak hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, ismini herkese duyuracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top