Kahve falında meyve kurusu görmek

Kahve falında meyve kurusu görmek maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında fal sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, zenginliğe sahip olacağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında meyve kurusu gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışabilir, yeni gruplara girebilir veya ekip çalışması gerektiren yeni işlerle uğraşmaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında meyve kurusu görmek birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru meyve görmek malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuru meyve yemek geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, dualarının gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında kuru meyveler görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine kuru üzüm vermek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kuru pasta ikram etmek büyük kazançlar elde edileceğine, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuru kiraz görmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına yorulur.

Kahve falında kara üzüm kurusu görmek ruhsal olarak zarara uğranacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top