Kahve falında kuru meyveler görmek

Kahve falında kuru meyveler görmek kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, anne baba ile ters düşüleceğine, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kuru meyveler gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozan veya bozmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında kuru meyveler görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kuru meyve görmek sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine delalet eder.

Kahve falında meyve kurusu görmek kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kuru meyve yemek keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuru ekmek yediğini görmek yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına delalet eder.

Kahve falında vişne kurusu yemek güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında kuru çayır görmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine delalettir.

Kahve falında kuru kara üzüm görmek yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top