Kahve falında mavi kitap görmek

Kahve falında mavi kitap görmek dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine alamet eder.

Kahve falında mavi kitap gördüyseniz:

  • Rekabet anında sürprizler sizi güçlü kılabilir.

Kahve falında mavi renkli kitap görmek kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi kaplı kitap görmek hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi kitap görmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi kapaklı kitap görmek aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine delalet eder.

Kahve falında sesli kitap okumak sıhhat ve moral bulacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında kitap defter görmek yeni bir birlikteliğe başlanacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına işarettir.

Kahve falında birine kitap okumak ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizde kitap görmek rahat bir hayatın kapısının açılacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top