Kahve falında kitap defter görmek

Kahve falında kitap defter görmek doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, çok başarılı olacağına, haksızlık edeceğine, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, sıkıntılarını arkasında bırakacağına, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına inanılır.

Kahve falında kitap defter gördüyseniz:

  • Yeni iş anlaşmaları yapmanız olasıdır.

Kahve falında kitap defter görmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine yorulur.

Kahve falında defter kaplamak şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, yeni yollara girileceğine inanılır.

Kahve falında defter satın almak rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında karar defteri görmek rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah kaplı defter görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine alamet eder.

Kahve falında kasa defteri görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yırtık defter görmek Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında deftere yazı yazdığını görmek hayatın temposunun yükseleceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top