Kahve falında amerikan bayrağı görmek

Kahve falında amerikan bayrağı görmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına inanılır.

Kahve falında amerikan bayrağı gördüyseniz:

  • Atak olmalısınız.

Kahve falında türk bayrağına sarılı cenaze görmek sıkıntı yaşanacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında lacivert bayrak görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında türk bayrağı asmak istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, geçimi zorluklarla kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında asker ve bayrak görmek elindeki imkânları seferber edeceğine, onların önüne geçeceğine işarettir.

Kahve falında amerika bayrağı görmek büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine delalet eder.

Kahve falında türk bayrağının yandığını görmek işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, sağlığından olacağına inanılır.

Kahve falında bayrağı yerde görmek sorunların günden güne azalacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elinde bayrak görmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top