Kahve falında makatta kıl görmek

Kahve falında makatta kıl görmek işlerin devam edeceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, dertlerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında makatta kıl gördüyseniz:

  • İş konusunda bir gecikme ya da aksaklık olabilir, bir sorununuzu zamana bırakmalısınız.

Kahve falında makattan kıl koparmak zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, engellerin aşılacağına alamet eder.

Kahve falında kıllı makat görmek lüks şekilde yaşayacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında makatta kıl görmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, adını herkese duyuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında makattan kurt dökmek ona kol kanat gereceğine, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında makattan kan geldiğini görmek geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, rahatsızlık duyulacağına işaret eder.

Kahve falında makata parmak sokmak sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına işarettir.

Kahve falında makat deliği görmek kişinin ağız tadına kavuşacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadının makatını görmek sermayesinin boşa gideceğine, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top