Kahve falında kıllı makat görmek

Kahve falında kıllı makat görmek birçok ortaklık kurulacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, fal sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, hayallerine kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, esenlik bulacağına, rahata ereceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kıllı makat gördüyseniz:

  • Yaratıcı yönünüzü kullanabileceğiniz fırsatlar yakalamaya çalışın.

Kahve falında kıllı makat görmek insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında makattan kıl koparmak kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, canla başla çalışacağına delalettir.

Kahve falında makatta kıl görmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında makat görmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine işarettir.

Kahve falında makata parmak atmak geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında makattan kurt çıktığını görmek olur olmadık anlarda beyan edeceğine, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına inanılır.

Kahve falında makattan kan geldiğini görmek yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında makatta kan görmek kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, başarısının düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top