Kahve falında makas yutmak

Kahve falında makas yutmak sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, spor yapmaya başlanılacağına işaret eder.

Kahve falında makas yutmak gördüyseniz:

  • Uzun vadeli bazı plan ya da amaçlarınız için atağa geçebilir veya bir hamle yapabilirsiniz.

Kahve falında makas yutmak çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine inanılır.

Kahve falında birine makas vermek sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında kirpik makası görmek daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında bahçe makası görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında makas batırmak arzularına kavuşacağına, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında makas saklamak maddi konularda zayıf düşeceğine, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında gümüş makas görmek yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine yorulur.

Kahve falında makaslı böcek görmek tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top