Kahve falında makas saklamak

Kahve falında makas saklamak çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, hayatının bereketli ve verimli olacağına, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına delalet eder.

Kahve falında makas saklamak gördüyseniz:

  • Karşı cinsle duygusal anlaşmazlıklarınız olabilir.

Kahve falında makas saklamak sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine alamet eder.

Kahve falında yanağından makas almak işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında iki makas görmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı makas görmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında süslü makas görmek sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçak makas görmek farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, tecrübesi olmayan yollara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında terzi makası görmek en karanlık zamanında elinden tutacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında altın tırnak makası görmek huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, kişinin her işi severek yapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top