Kahve falında mahkemeden kaçmak

Kahve falında mahkemeden kaçmak kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, yol kat edeceğine, bir sebeple yataklara düşeceğine inanılır.

Kahve falında mahkemeden kaçmak gördüyseniz:

  • Gelişmeler kadınlarda vatka modasının geri gelmesi kadar sürpriz olabilir.

Kahve falında mahkemeden kaçmak zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, ailesini utandırmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mahkeme ve hakim görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mahkemeden ceza almak gitmediği yerlere gideceğine, sevap işleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında mahkemede tanık olmak çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mahkemede bulunmak bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine tabir olunur.

Kahve falında mahkemede hakim görmek çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını mahkemede görmek malının ve parasının da büyüyeceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına delalettir.

Kahve falında mahkemede serbest kalmak yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top