Kahve falında arkadaşını mahkemede görmek

Kahve falında arkadaşını mahkemede görmek mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, sıkıntılara neden olacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını mahkemede gördüyseniz:

  • İyi ilişki kurabilmek için tartışmaktan kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında arkadaşını mahkemede görmek fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini mahkeme salonunda görmek isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına inanılır.

Kahve falında mahkemede tutuklanmak şükür içinde bir hayat süreceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mahkemede şahitlik yapmak maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında mahkemelik olduğunu görmek paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında mahkeme kararı görmek hayattan yana keyif bulacağına, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında mahkeme açmak eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mahkemede bulunmak kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top