Kahve falında çulluk kuşu görmek

Kahve falında çulluk kuşu görmek yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, aile içinde her şeyin yolunda olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine alamet eder.

Kahve falında çulluk kuşu gördüyseniz:

  • İstediğiniz sonuçları elde edemeseniz bile, planlarınızı ortaya koyabilecek diğer bir yol bulabilirsiniz.

Kahve falında çulluk kuşu görmek pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çulluk yakalamak sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çulluk görmek alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına alamet eder.

Kahve falında muhabbeti kuşu görmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına inanılır.

Kahve falında ağaçta kuşlar görmek zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına rivayet eder.

Kahve falında dev kuşlar görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine işarettir.

Kahve falında göç eden kuşları görmek hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında birçok muhabbet kuşu görmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top