Kahve falında biber patlıcan kurusu görmek

Kahve falında biber patlıcan kurusu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan fal sahibinin elindeki malları çıkaracağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında biber patlıcan kurusu gördüyseniz:

  • Zıt cinslerin birbirleriyle gireceği tartışmalara katılmak durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında kuru patlıcan ve biber görmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine yorulur.

Kahve falında biber patlıcan kurusu görmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kuru biber patlıcan görmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında patlıcan biber közlemek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında patlıcan biber kurutmak ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında biber patlıcan kızartması görmek hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında biber patlıcan görmek sözünde duracağına, hep dua edeceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patlıcan ve yeşil biber görmek keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top