Kahve falında kurtlu tatlı görmek

Kahve falında kurtlu tatlı görmek akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, sürekli yerinde sayacağına, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında kurtlu tatlı gördüyseniz:

  • Mevcut pozisyonunuzu korumanız gerekebilir.

Kahve falında tatlının içinde kurt görmek iş yerinde çok zarar edileceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurtlanmış tatlı görmek sevilen ve sayılan biri olunacağına, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurtlu tatlı görmek işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine işaret eder.

Kahve falında tatlı dağıtmak büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının tatlı yaptığını görmek maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, verimliliğinin de artacağına alamet eder.

Kahve falında tatlı ekmek görmek hayır vereceğine, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında kalabalığa tatlı dağıtmak çok hayırlı şeylere imza atacağına, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına inanılır.

Kahve falında kabak tatlısı pişirmek sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top