Kahve falında başkasının tatlı yaptığını görmek

Kahve falında başkasının tatlı yaptığını görmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, işindeki bereketin de çoğalacağına, güzel ve önemli işler yapacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına delalettir.

Kahve falında başkasının tatlı yaptığını gördüyseniz:

  • Ortak kaynaklar, anlaşmalar veya akıl sağlığı vurgulanıyor.

Kahve falında pasta tatlı görmek bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında cevizli tatlı yemek kendisine uğur getireceğine, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tatlı kuru pasta yemek herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş birine tatlı vermek atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine inanılır.

Kahve falında çeşitli tatlılar yemek eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına yorulur.

Kahve falında misafire tatlı ikram etmek aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine tabir olunur.

Kahve falında tatlı bebek görmek başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, çok para kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında evinde tatlı görmek sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top