Kahve falında asker kamuflajı görmek

Kahve falında asker kamuflajı görmek planlarının istediği şekilde işleyeceğine, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, işlerini büyüteceğine, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asker kamuflajı gördüyseniz:

  • Güvenilir ortak ya da iş birlikçilerinizden bilgi saklamamalı, gereksiz kişilere bazı tüyolar vermemelisiniz.

Kahve falında asker kamuflajı görmek bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında asker kamuflaj giymek sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına alamet eder.

Kahve falında kamuflaj görmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında askeri kamuflaj giymek beklediği haberin gelmeyeceğine, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında tekrar tekrar askere gitmek huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeniden askerlik yapmak kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında askerde gazi olmak şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında askerlerle namaz kılmak mutluluğun ve kazancın azalacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top