Kahve falında asker kamuflaj giymek

Kahve falında asker kamuflaj giymek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, yeni kişilerle tanışacağına, sayılan ve sevilen kimse olacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine delalet eder.

Kahve falında asker kamuflaj giymek gördüyseniz:

  • Tedbirli olmanızda fayda var.

Kahve falında asker kamuflaj giymek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına inanılır.

Kahve falında asker kamuflajı görmek aile bireyleri ile tartışacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında askeri kamuflaj giymek rahatsızlık vereceğine, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine delalet eder.

Kahve falında kamuflaj görmek emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, bekârlığına da veda edeceğine işaret eder.

Kahve falında asker paltosu giymek daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, sorunlarını halletmeyi başaracağına işarettir.

Kahve falında asker pantolonu giymek fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine işarettir.

Kahve falında beyaz asker kıyafeti giymek yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asker kıyafeti giymek iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top