Kahve falında küçük yarasa görmek

Kahve falında küçük yarasa görmek bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına işarettir.

Kahve falında küçük yarasa gördüyseniz:

  • Eleştiri veya şikayetlere maruz kalmak istemiyorsanız evdeki sorumluluklarınızı ihmal etmeyin.

Kahve falında küçük yarasa görmek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kara yarasa görmek işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın fal sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına inanılır.

Kahve falında evde yarasa görmek gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına işaret eder.

Kahve falında evin içinde yarasa görmek uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında yarasa görmek olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine delalet eder.

Kahve falında ölü yarasa görmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz yarasa görmek yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gündüz yarasa görmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top