Kahve falında ölü yarasa görmek

Kahve falında ölü yarasa görmek yeni bir birlikteliğe başlanacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, tekin olmayan işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında ölü yarasa gördüyseniz:

  • Belli model, konu ya da kurulumlar işe yarıyor, bazılarıysa işe yaramıyor olabilir.

Kahve falında ölü yarasa görmek bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz yarasa görmek bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gündüz yarasa görmek yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına işaret eder.

Kahve falında evde yarasa görmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı yarasa görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş yarasa görmek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpek ve yarasa görmek Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, huzurunun da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yarasa tarafından ısırılmak engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top