Kahve falında küçük silah görmek

Kahve falında küçük silah görmek stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, yorgun ve hasta hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında küçük silah gördüyseniz:

  • Romantik konularda sıkıntı oluşabilir.

Kahve falında küçük silah görmek daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı silah görmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine işaret eder.

Kahve falında düşmana silah sıkmak işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, yaşamının uzun olacağına tabir olunur.

Kahve falında silah doğrultulduğunu görmek tecrübe kazandıracağına, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında silah teslim etmek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine inanılır.

Kahve falında ele silah almak ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silahlı baskın görmek maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına delalettir.

Kahve falında gümüş silah görmek hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top