Kahve falında kırmızı silah görmek

Kahve falında kırmızı silah görmek kötü günlerin arkada kalacağına, gelir kaybedeceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı silah gördüyseniz:

  • Ekip çalışmaları veya grup aktiviteleri esnasında olumsuz tavırları olan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kırmızı silah görmek gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin elinde silah görmek evliliklerin bitme noktasına geleceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silahla öldürülmeye çalışmak burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahı birine vermek ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında üç tane silah görmek yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında silahla vurulmak istenmek fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında belinde silah olmak bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanın elinden silah almak üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, bereketli işler yapılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top