Kahve falında koyunla oynamak

Kahve falında koyunla oynamak işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, sıkıntılarının son bulacağına, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koyunla oynamak gördüyseniz:

  • Sosyalleşerek gelecekte sizin için faydalı kişilerle tanışabilir veya faydalı olabilecek bilgiler toplayabilirsiniz.

Kahve falında koyunla oynamak anne ve babasının her zaman başında olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla top oynamak kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında golf oynamak çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında yağmurda oynamak geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evcilik oynamak uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında to oynamak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, başarı kazanılacağına inanılır.

Kahve falında roman havası oynamak hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş biriyle oynamak isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top