Kahve falında koyundan korkmak

Kahve falında koyundan korkmak hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koyundan korkmak gördüyseniz:

  • Şimdiye kadar netleşmemiş ya da iniş çıkışlı seyir izleyen muhtelif ilişkiler netliğe kavuşabilir.

Kahve falında koyundan korkmak maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine delalettir.

Kahve falında yaratıktan korkmak büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine inanılır.

Kahve falında yılan korkmak eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deliden korkmak kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, her zaman çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında kendinden korkmak tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balkondan korkmak bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında askerden korkmak çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine inanılır.

Kahve falında tavuktan korkmak zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, saygınlığının artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top