Kahve falında kendinden korkmak

Kahve falında kendinden korkmak huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Kahve falında kendinden korkmak gördüyseniz:

  • Rekabet hissi yaratan bir kişinin belli konularda ilerlemesi rahatsızlık yaratabilir.

Kahve falında kendinden korkmak doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendinden büyük bir kadınla evlenmek sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendinden küçük biriyle sevgili olmak ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendinden yaşlı biriyle evlenmek geleceğine bakacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendinden büyük birine aşık olmak hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, hem verimi yükselteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendinden küçükle evlenmek kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendinden büyük biriyle çıkmak onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına delalet eder.

Kahve falında kendinden kaçmak pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top