Kahve falında kolundan vurulduğunu görmek

Kahve falında kolundan vurulduğunu görmek el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kolundan vurulduğunu gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim projelerine ağırlık vermelisiniz.

Kahve falında kolundan silahla vurulmak her şeyin sarpa saracağına, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına inanılır.

Kahve falında sol kolundan vurulmak dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sol koldan vurulmak iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kolundan vurulduğunu görmek kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine alamet eder.

Kahve falında kolundan kurşunla vurulmak elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında sağ koldan vurulmak sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına alamet eder.

Kahve falında koldan vurulmak kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında koluna iğne vurulduğunu görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, zahmeti işlerin kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top