Kahve falında koldan vurulmak

Kahve falında koldan vurulmak maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, sıkıntı çekeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, çok rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında koldan vurulmak gördüyseniz:

  • Uzun zaman devam etmesi gereken bir bağlantı ya da ilişkinizde meydana gelebilecek sorunların politik şekilde ele alınması gerekiyor.

Kahve falında kolundan vurulduğunu görmek yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koldan iğne vurulmak endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında koluna iğne vurulduğunu görmek şansın ve kısmetin açık olacağına, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kolundan kurşunla vurulmak elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sağ koldan vurulmak çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında sağ kolundan vurulmak zararlı kişilerden uzak durulacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında sol kolundan vurulmak kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına delalet eder.

Kahve falında silahla kolundan vurulmak yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top