Kahve falında kolun kanadığını görmek

Kahve falında kolun kanadığını görmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine işaret eder.

Kahve falında kolun kanadığını gördüyseniz:

  • Sizi provoke eden veya sinirlendiren kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında kolunun kanadığını görmek ayıplı yolara sapacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına işarettir.

Kahve falında kolun kanadığını görmek aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kanatlı beyaz ata binmek bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine işarettir.

Kahve falında dişinin düştüğünü ve kanadığını görmek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında siyah kanat görmek sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, bir sıkıntıya girmeye tabir olunur.

Kahve falında kanadı kırık tavuk görmek maddi olarak zarar edeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında kanat pişirmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz kanat görmek iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top