Kahve falında siyah kanat görmek

Kahve falında siyah kanat görmek gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah kanat gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz destekleniyor.

Kahve falında kanatlı siyah at görmek arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah kanatlı at görmek gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah kanat görmek yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, az da olsa feraha çıkılacağına işarettir.

Kahve falında siyah kanatlı melek görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kanatla uçmak sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına yorulur.

Kahve falında kanadaya gitmek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kanatlı köpek görmek esenliği bulacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kanat takıp uçmak sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top