Kahve falında koltuktan düşmek

Kahve falında koltuktan düşmek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına delalet eder.

Kahve falında koltuktan düşmek gördüyseniz:

  • Kendinize dönük ilgi alanlarınız daha çok işinize yarayabilir.

Kahve falında koltuktan düşmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koltukta uzanmak isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, kişinin gönlünü alacağına delalet eder.

Kahve falında eve koltuk almak arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine yorulur.

Kahve falında koltuk altında beze görmek hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına inanılır.

Kahve falında yırtılmış koltuk görmek çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koltuk altının kıllı olduğunu görmek yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, afiyete ereceğine yorulur.

Kahve falında eflatun koltuk görmek fal sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında koltuğa çiş yapmak uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top