Kahve falında koltuk altı traş olmak

Kahve falında koltuk altı traş olmak işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, büyük bir projeye girileceğine, kazancının katbekat artacağına, kişinin her türlü zenginliğine, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına delalettir.

Kahve falında koltuk altı traş olmak gördüyseniz:

  • Ufukta aşk ya da sosyal açıdan tatmin olabileceğiniz şeyler var.

Kahve falında koltuk takımı aldığını görmek moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kıllarının uzadığını görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni koltuk aldığını görmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına işarettir.

Kahve falında koltuk altı tüy görmek iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında koltuk altı kıllarını yolmak kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine alamet eder.

Kahve falında koltuk altı tüyü görmek ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Kahve falında koltuk altı kıllarını aldığını görmek arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında koltuk altı kılı almak aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top