Kahve falında kol saati satmak

Kahve falında kol saati satmak sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, amaçlarını yerine getireceğine, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, kimseye minnet etmeyeceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine alamet eder.

Kahve falında kol saati satmak gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki ön kabullerinizde haklı çıkabilirsiniz.

Kahve falında kol saati satmak amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına alamet eder.

Kahve falında saatini satmak yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına işarettir.

Kahve falında saat satmak yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine yorulur.

Kahve falında kol saati hediye edildiğini görmek büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kolunda beyaz saat görmek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, başarılarının kalıcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında taşlı kol saati görmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında altın kol saati bulmak kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında yeni bir kol saati almak hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top