Kahve falında taşlı kol saati görmek

Kahve falında taşlı kol saati görmek adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, üzerinde kafa yoracağına, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına işaret eder.

Kahve falında taşlı kol saati gördüyseniz:

  • Yaşamınızda olumlu değişiklikler yapabilir, hayatınızı güzelleştirebilirsiniz.

Kahve falında taşlı kol saati görmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine alamet eder.

Kahve falında kol saat satın almak yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında kol saati bulduğunu görmek manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, âlim kişiler arasına gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kol saati tamir etmek ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında erkeğin kolunda saat görmek sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında güzel kol saati görmek mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kol saat vermek geleceğin güzelliklerle dolacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına alamet eder.

Kahve falında güzel bir kol saati görmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top