Kahve falında kocanın parmağında yüzük görmek

Kahve falında kocanın parmağında yüzük görmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, onlar için çabalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocanın parmağında yüzük gördüyseniz:

  • Bazı konularda sınırları belirlemek kendi işinize odaklanmanıza yardım edebilir.

Kahve falında kocanın parmağında yüzük görmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine delalet eder.

Kahve falında kocanın parmağında alyans görmek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kızın parmağında yüzük görmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, kötülüklerden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında serçe parmakta yüzük görmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına rivayet eder.

Kahve falında parmağında altın yüzük görmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, çok hayırlı kazançların elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzüğü parmaktan çıkarmak sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzüğün parmaktan çıktığını görmek dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına delalettir.

Kahve falında erkeğin parmağında altın yüzük görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top