Kahve falında serçe parmakta yüzük görmek

Kahve falında serçe parmakta yüzük görmek öz güven kazanacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, çok büyük özgüven kazanacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında serçe parmakta yüzük gördüyseniz:

  • Duygusal konular size maddi manevi sonuçları olabilir.

Kahve falında serçe parmakta yüzük görmek güzel bir evliliğe, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında serçe parmağa yüzük takmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında serçe parmağını kesmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında serçe parmak derin bir nefes alacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında serçe parmağının koptuğunu görmek büyük sorunlar yaşayacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında serçe parmağının kesildiğini görmek zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında serçe parmağını görmek ileride saygın bir kimse olacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ayak serçe parmağı görmek büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top