Kahve falında sünnet arabası görmek

Kahve falında sünnet arabası görmek dertlerin ve sorunların biteceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, aile saadetinin de artacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, hilekar ve zayıf tanıdığa, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında sünnet arabası gördüyseniz:

  • Gerçeklere bağlı kalınması gerekiyor.

Kahve falında sünnet arabası görmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında sünnet ettirmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında birini sünnet ettirmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadın sünnet olmak hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında sünnetli doğan bebek görmek böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunu sünnet olmuş görmek mutlu bir yuvaya sahip olacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sünnetsiz erkek organı görmek vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına delalettir.

Kahve falında sünnet hazırlığı yapmak hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top