Kahve falında kıyma kavurmak

Kahve falında kıyma kavurmak hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, bedeninin şifa bulacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, pek çok fırsatı kaçıracağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, esenliğe ve feraha kavuşacağına, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kıyma kavurmak gördüyseniz:

  • En karışık anlarda bile olumlu bir çıkış yolu bulabilirsiniz.

Kahve falında kıyma kavurduğunu görmek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, duaların boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kıyma kavurmak masa başı bir işe girileceğine, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında ciğer kavurduğunu görmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balık kavurmak en büyük acılarının dineceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında un helvası kavurduğunu görmek sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında yılan kavurmak hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zeytin kavurmak bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, güzel bir gelecek sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında leblebi kavurmak çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top